Reviews

“Ik heb bij Kim een brainspotting-sessie gehad. Ik vond het erg spannend. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Maar Kim stelde mij meteen gerust, ze laat je helemaal jezelf zijn. Ik zat met een diepe persoonlijke angst toen ik begon en al tijdens de sessie kwam er een bepaald soort rust over me heen, die ik daarna grotendeels heb behouden. Heel bijzonder en fijn. Ik kan het iedereen aanraden! Bedankt Kim voor de hulp!.”

– Inge Jalink, 4 november 2021


“Kim is als mens prettig, rustig en voelt snel veilig en vertrouwd. Ze triggert/coacht je op een veilige manier waardoor je zelf met je issues aan de slag kan gaan.

Inmiddels twee sessies brainspotting gehad en een  tafelopstelling, van beiden behandelingen heb ik zelf de vooruitgang mogen ervaren in mijzelf en de inzichten en rust die daaruit zijn voortgekomen.

Heb je issues/trauma’s dan zou ik een traject bij Kim zeker aanbevelen.”
– Sandra Miekuz, 29 juni 2021


“Ik begin mij nu een beetje ‘lichter’ te voelen. Ik voel nu, als ik terug denk aan de opstelling bij jou, al meer sterkte en geaardheid in mij komen, ben ik dankbaar voor…. Bovenal ben ik verwonderd en vol ontzag voor wat jij doet, kunt, weet en voelt….en voor de werking van energie… ~GR, 12 februari 2021
“Je bent als coach en teammanager zowel mensgericht als resultaatgericht waar je de belangen voor de medewerker en organisatie voorop stelde. En dat kon ik enorm waarderen.
In onder andere de gesprekken die we afgelopen zomer samen hebben gedaan met de medewerkers van het jongerenteam heb ik van je kunnen leren. Hoe je medewerkers, door vragen te stellen, de juiste richting op leidde. Dank je, dat ik met je mocht samenwerken. ~Gidion, 22 april 2021

“Ik heb een gevoel of ik herboren ben. Er is een andere ik aan het ontstaan. Of er heel veel van mij afgevallen is. Zowel letterlijk als figuurlijk. Ben vanaf dat ik bij jou ben vier kilo kwijt. Maar voel mij echt super. Heel veel dank Kim.”
- Anoniem, 19 maart 2019


“Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik vele studies, workshops en cursussen gevolgd om me te ondersteunen in mijn persoonlijke ontwikkeling en het helen van ontwikkelingstrauma’s.
Brainspotting bij Kim heeft meteen al bij de eerste sessie resultaten waar ik nu nog van sta te kijken. Diepe thema’s waar ik het verhaal wel van wist, maar de verandering/ heling maar moeizaam tot stand kwam, werden nu bij de kern aangeraakt en was verandering in mezelf vrij kort daarna merkbaar. Ik voel me zekerder en bevrijd van oude pijnlijke overtuigingen die als een blok aan mijn been meesleepten.
Ik heb Kim ervaren als een warme, hartelijke en empatische coach die weet wat ze doet.
Als je ergens mee worstelt waar je niet uitkomt of maar moeizaam mee vooruitkomt, kan ik je Kim van harte aanbevelen.”
- Chantalle Kamycki, 4 mei 2019


“En met mezelf moet ik lachen, sta zo sterk in mijn schoenen, kan het niet geloven. Een geweldig gevoel, had dit nooit durven dromen. Bedankt voor alles, je bent top.”
- Petra T., 15 juni 2019


“Het gaat op dit moment heel erg goed.  Mijn energieniveau is enorm ten opzichte van voorheen. Ik voel dat ik heel erg in mijn kracht sta en dat voelt heel erg goed, is al lang geleden dat ik zo zeker was van mijn stuk en ik ook gewoon bij mijn standpunt kan blijven zonder mij schuldig te voelen naar een ander toe”.
- Wendy, 27 augustus 2019


~Jenneke van Genechten, 13 november 2019


“Brainspotting is voor mij een fantastische manier om los te laten. Wanneer angsten, frustraties, boosheid of stress op het gebied van relaties, werk of familie zich hebben opgebouwd, is voor mij brainspotting een uitkomst. Het laat je doorvoelen waar de pijn zit en maakt ruimte vrij om deze los te laten. De methode waarbij je je focust op een specifiek punt in combinatie met zorgvuldig geselecteerde muziek, maakt dat je echt naar binnen gaat. Waarbij je kunt en mag praten als je die behoefte voelt, maar het hoeft niet. Telkens als ik gebrainspot heb, voelt het alsof er een stevige scheut uit een volle emmer is gegooid. Kim is daarbij een fijn persoon die vertrouwd voelt en mij daarin op een prettige manier begeleidt”. 
- Bjorn, 17 december 2019


“Na aantal jaren van “opstapelen” van gevoelens, waardoor blokkades zijn ontstaan, heb ik me, met enige reserve, opengesteld voor iets heel “anders”/ Brainspotting. Ik ken Kim al jaren én, wat vooral belangrijk is, vertrouw haar en waardeer haar kennis en kunde. In een mooie, relaxe omgeving, die rust uitstraalt start de sessie…Niets moet, alles mag, niets is raar, alles is mogelijk, de gevoelens mogen er zijn. Tijdens de sessie, waar je naar 1 punt kijkt en met een koptelefoon rustige muziek hoort, komen de vragen/ emoties naar boven. Het is / was voor mij een aparte ervaring. Ná deze eerste sessie voelde ik rust en vooral positief gevoel.. zou het dan toch lukken om de blokkades op te heffen / los te laten? Ná de tweede sessie voelde ik me sterker, krachtiger en ook in staat om te kijken naar mijn blokkades en deze los te laten. Ik heb er weer vertrouwen in. Dankje Kim!”
- HC, 10 januari 2020


“Als ik terugdenk aan mijn eerste Brainspotting sessie, zie ik vooral hoe er een Dorine voor en een Dorine na is. Zonder dat ik precies kan verwoorden wat er tijdens de sessie gebeurde – er kwam verdriet naar boven en er doken herinneringen op, waar met name mijn lichaam op leek te reageren – liep ik lichter naar buiten. Met name de eerste week erna was het alsof mijn diepgewortelde angst met betrekking tot het thema dat we onderzochten, gewoonweg niet meer bestond. Terwijl ik me echt nog goed kon herinneren dat deze er ooit wel degelijk was. Waar ik hem ook zocht, ik kon mer er niet meer mee verbinden. Ook in de weken en maanden inmiddels, nadien is die angst nooit meer in dezelfde mate teruggekomen.”
- Dorine, 14 mei 2020


“Word er super begeleid…ik kan het weten en het belangrijkste is er… de menselijke kant… dank je hiervoor!!!”
- Luigi, 21 oktober 2020


“Ik heb voor het eerst in 3 weken tijd goed geslapen en emotioneel voelt ook verlichtend. Gisteren heeft me heel goed gedaan, heel bijzonder. Dankjewel!”
- Lei H., 14 december 2020