“De kern van Geluk is willen zijn die je bent. “ Erasmus


 

Persoonlijke begeleiding

Daarbij is niet alleen de methodiek en aanpak van belang, maar ook de vertrouwensband met de coach als persoon. Beide ingrediënten zorgen voor een optimaal resultaat.

Overspannen, relatieproblemen, onzeker, burn-out en/of persoonlijke vraagstukken?
Tijd voor actie! Soms loop je tegen vraagstukken aan waar je niet alleen uit komt. Of je bent op zoek naar verandering en komt maar niet in beweging. Denk aan thema’s als: relatieproblemen, werk-stress, grenzen stellen, onzekerheden en het voorkomen van een burn-out. Allemaal thema’s waar individuele begeleiding je op de goede weg helpt.

Door mijn persoonlijke, maar daadkrachtige benadering werken we samen aan heldere inzichten, zodat je zelf in staat bent de verandering en of stappen te ondernemen.


“Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren.”


Burn- out:

Burn-out is een fysiologische aandoening waarbij je emotioneel en fysiek uitgeput bent en weinig tot niets kan presteren.

 

Meest voorkomende symptomen:

Concentratieproblemen, depressieve gevoelens, geen energie, piekeren, kort lontje, problemen met je kort termijn geheugen, slaapproblemen, spierpijn, buikpijn, hoofdpijn, hoge bloeddruk en hartkloppingen.

Iedereen heeft hier in het dagelijkse leven wel eens mee te maken, maar als het je belemmert in je dagelijkse leven is het belangrijk dat je de signalen serieus neemt. Het onderdrukken van deze emoties en signalen kost veel energie. Respect en wederzijds vertrouwen zijn de basis.